LifeLanguages communicatieprofiel

Wat is het LL communicatieprofiel?beeldmerk-communicatietest_metschaduw

Je leeft. Je handelt. Je gaat verbindingen aan. Vanuit wie jij bent, draag je bij aan de wereld. In verbinding met anderen kom jij in je kracht en samen bereik je je doel.

LIFE Languages™ biedt je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor communicatie. Omdat je je persoonlijk wilt ontwikkelen en om beter te communiceren op je werk of binnen je relatie. Het zal je helpen je relaties te versterken en misverstanden te voorkomen. Daarnaast geeft het je inzicht in leerstijlen en interactief gedrag. Het leert je omgaan met stress en druk. Ook geeft het aan waar je kwaliteiten liggen. Kortom, je krijgt er meer zelfinzicht en zelfkennis door.

Bedrijven en organisaties

goede communicatie essentieel is voor het succes van een organisatie.

Wij helpen je met LIFE Languages™ om de communicatie van je medewerkers in beeld te brengen. Het maakt de uitdagingen in de samenwerking, de talenten en de ontwikkelpunten van zowel de individuele medewerkers als het team inzichtelijk. Met dit praktische instrument kun je oorzaken van wrijving en conflicten vanuit de communicatie aanpakken en de samenwerking versterken.

Individueel

Ieder heeft een eigen stijl van communiceren. De één denkt na voordat hij iets zegt. De ander zit vol ideeën en actie. Een derde wil vooral de relaties goed houden.

Het is belangrijk om te weten wat jouw communicatiestijl is. LIFE Languages™ geeft je jouw persoonlijke en unieke gebruiksaanwijzing voor je communicatie. Het geeft je praktische tips & trics om te ontwikkelen. Een verrijking voor elk individu.

Relatie

Binnen je relatie speelt communicatie een cruciale rol. De meeste misverstanden en ruzies hebben te maken met miscommunicatie.

Het LIFE Languages™ profiel geeft de basis die nodig is voor een goede relatie. Het helpt je om de ander te begrijpen en om beter begrepen te worden. Het geeft inzicht in de behoeftes van de ander en in die van jezelf.

Kortom: het LIFE Languages™ profiel komt je relatie altijd ten goede!

Meer informatie: www.communicatietest.nl

 

Profiel aanmaken? Vraag een inlogcode aan via jdeleede@sestraselectie.nl

Een persoonlijk profiel

Het LIFE Languages™-profiel bestaat uit een persoonlijk communicatieprofiel met een terugkoppelingsgesprek. Daarnaast zijn er vervolggesprekken en individuele coachings- of hulpverleningstrajecten mogelijk.

Een groepsprofiel

Bij bedrijven en organisaties kan naast het persoonlijk profiel ook een groepsprofiel ingezet worden. Er zijn diverse arrangementen mogelijk zoals workshops, groepspresentaties of loopbaantrajecten waarbij LIFE Languages™ het uitgangspunt is, De tarieven zijn afhankelijk het arrangement en van het aantal personen.

Het LifeLanguages profiel vormt de basis van mijn dienstverlening.

Kosten: De kosten voor een persoonlijk LL profiel zijn 175 euro incl. BTW (particulieren) of 250 euro ex BTW (zakelijk tarief).

De kosten voor een crosstalk, het instrument dat de communicatie tussen 2 personen in kaart brengt,  (2 profielen, een crosstalk en bijbehorend gesprek van 1,5 uur)  bedraagt 250 euro  voor particulieren en 350 euro ex BTW als zakelijk tarief.

voor een teamtraining met groepsprofiel maak ik graag een offerte op maat, gebaseerd op de specifieke behoeften van u en uw organisatie en het aantal personen.

jdeleede@sestraselectie.nl  06-49032213

oLNVNDg

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone