Coaching & training

Jezelf beter leren kennen, nieuwe inzichten opdoen, geïnspireerd worden en nieuwe vaardigheden leren. Kortom: jezelf blijven ontwikkelen! Dat wil ik je bieden door middel van trainingen, coaching en workshops. Een belangrijk instrument binnen mijn dienstverlening is het LifeLanguages communicatieprofiel dat vanuit een focus op communicatie en effectieve werkrelaties ook inzicht geeft in bijvoorbeeld persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en motivatie.

Coaching- en loopbaanbegeleidingstrajecten. 

Een coachingstraject van SestraSelectie start altijd met een LifeLanguagesprofiel. Dat dient als uitgangspunt  voor de verdere gesprekken. In dat eerste gesprek wordt ook de concrete coachingsvraag vastgesteld,  het doel  van het coachingstraject besproken en de manier waarop dat doel bereikt gaat worden.

In het eerste gesprek wordt, afhankelijk van de coachingsvraag, het aantal benodigde gesprekken vastgesteld. Een coachingsgesprek neemt meestal 1,5 uur in beslag. Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur.

Als resultaat weet jij: Wie ben ik , wat kan ik en wat wil ik. En heb je een plan van aanpak gemaakt waarmee je aan de slag kunt!

Financiën

De kosten voor het traject bedragen voor particulieren  € 750 inclusief BTW. Voor bedrijven zijn de kosten voor een traject  € 980,- exclusief BTW . In het traject zit een communicatieprofiel, een talentscan,  oefeningen en een eindrapportage.

Eventuele extra gesprekken vinden plaats op basis van een uurtarief van € 95,- (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven).

 

 Loopbaangesprek met communicatieprofiel.

Heb je geen behoefte aan een volledig traject, maar wil je graag een eenmalig gesprek voeren over je loopbaan, waarin je op basis van je persoonlijke profiel tips en aanwijzingen krijgt? Dat kan met dit loopbaangesprek met LifeLanguagesprofiel. Kosten € 250 (inclusief BTW)

 

Relatiecoaching

Vier de verschillen: hoe communiceren wij?

‘Je begrijpt me gewoon niet, we zijn zo verschillend.’ Hoe vaak wordt dat niet verzucht in een relatie. Communicatie is essentieel om een relatie goed te houden, om elkaar te bereiken. Hoe raak je bij elkaar de juiste snaar, hoe zeg je precies wat je bedoelt. Hoe maak je die ander duidelijk wat voor jou belangrijk is. Hoe kun je leren genieten van de onderlinge verschillen, en elkaar juist versterken en aanvullen.

Het LL-communicatieprofiel is ruim 30 jaar geleden ontwikkeld door twee mensen, die heel veel van elkaar hielden… Maar helaas weinig van elkaar begrepen. Miscommunicatie, met de beste intenties. In plaats van schuilen achter “jij komt van Venus, ik kom van Mars”, wilden deze twee psychologen verder gaan. Elkaar leren kennen, oog krijgen voor elkaars unieke communicatiestijlen en daarvan leren. Sinds die tijd zijn vele relaties versterkt, opgebouwd, uitgedaagd en ook hersteld. Het LL-profiel is bij uitstek gemaakt om de taal die wij inzetten om onze liefde (of frustraties!) te uiten, te leren kennen én te ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Beide partners vullen op internet de LL-vragenlijst in. Van beide personen wordt het communicatieprofiel in kaart gebracht. Deze profielen worden met elkaar gekoppeld middels een zogeheten ‘crosstalk’. In de bijbehorende terugkoppeling wordt dit besproken en ontstaat er inzicht in het eigen profiel en dat van de ander.

Kosten:

De kosten voor dit arrangement  (2 profielen, een crosstalk en bijbehorend gesprek van 1,5 uur) voor 2 personen bedraagt 250 euro (incl BTW, voor particulieren). Eventuele vervolggesprekken: 95 euro per uur.

 

Training voor teams: Communicatie en succesvol samenwerken

Overal waar mensen samenwerken, is communicatie een sleutelwoord. Goede samenwerking begint met effectieve communicatie. Deze training biedt inzicht in iemands persoonlijke communicatieprofiel en in het teamprofiel.
Praktisch en onmiddellijk toepasbaar… op persoonlijk vlak én op de samenwerking binnen het team.

Voor wie:

Voor alle teams die beter willen leren communiceren en daardoor beter samenwerken.

  • Deze training geeft inzicht in uw persoonlijk communicatieprofiel.
  • Inzicht in de teamdynamiek als het gaat om communicatie.
  • Versterkt de onderlinge relaties.
  • Vergroot de persoonlijke- en teameffectiviteit.

Inhoud:

Een training heeft tot doel om een ‘leerstap’ te ondersteunen. In dit geval gaat het om inzicht in iemands persoonlijke communicatieprofiel maar ook om inzicht in het functioneren van het team. Uitgangspunt  is dat alle teamleden van tevoren een digitale vragenlijst invullen om hun eigen communicatieprofiel duidelijk te krijgen. Een profiel waarin alle informatie staat over iemands eigen communicatiestijlen, maar ook over het directe effect van iemands communicatie. In persoonlijke relaties, binnen de werkomgeving, in teams en in één op één contacten. Afhankelijk van de concrete vraag wordt een training op maat samengesteld.

Praktische informatie:

Locatie en data:
In overleg met u plannen we de dagdelen in, de trainingen kunnen in-company plaatsvinden of op een externe locatie

Duur trainingen en workshops:
De trainingen nemen tenminste twee dagdelen in beslag. De mogelijkheid bestaat om na de training een evaluatie-coachingssessie te organiseren, zes weken na afloop van de training. De trainingen worden omschreven als intensief, interactief en bovenal nuttig. De duur van de workshops is afhankelijk van uw doel en het gekozen interesse gebied.

Aantal deelnemers trainingen:
De groepsgrootte is minimaal 6 personen en maximaal 12 personen per groep, per training.

Tarief:
Ik hanteer een dagdeeltarief van 500 euro exclusief BTW, reiskosten en kosten voor het LL-profiel

 

Maatwerk:

Daarnaast stel ik graag trainingen, workshops en spreekbeurten op maat samen. Altijd aangepast aan uw situatie, voor uw doelgroep, uw vraag is ons uitgangspunt! Voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, voor midden- en hoger kader, voor kerken en stichtingen, voor scholen en multinationals. Individueel of voor groepen. Meer weten over welke onderwerpen wij graag een workshop op maat samenstellen?

Bel 06-49032213 of mail Janneke de Leede jdeleede@sestraselectie.nl en leg me uw vraag voor en vertel waar uw interesse naar uitgaat. Dan stellen we in overleg een aanbod samen!

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone