Over mij

Mijn naam is Janneke de Leede. Mijn kennis en interesse ligt op het gebied van communicatie, persoonlijke groei, (christelijke) identiteit, ontwikkeling en vrouwen. Ik coach, verzorg workshops en trainingen over o.a. communicatie en begeleid vrouwen naar een nieuwe baan. Ik hou ervan om mee te denken, te zoeken naar een goede oplossing voor alle partijen en mensen verder te helpen.

Kenmerkend voor mij zijn:  optimistisch, enthousiast, inlevend, bemoedigend, analyserend, zoekend naar verdieping, verbindend, gericht op ontwikkeling.

Ik ben psycholoog,  coach, trainer van het 7LifeLanguages-communicatieprofiel en DISC-trainer.

Jarenlang heb ik in verschillende functies gewerkt bij de Evangelische Omroep (bij TV-programma’s en op de afdeling waar het vrouwenblad EVA wordt gemaakt). Ik was eindredacteur en verantwoordelijk voor de evenementen. In 2009 heb ik met 2 collega’s een eigen bedrijf gestart, SestraMedia. SestraVrouw, een digitaal platform voor christenvrouwen, was een de initiatieven. SestraSelectie is een afsplitsing van dit bedrijf. Ik ben daar in 2011 zelfstandig mee verder gegaan.

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone