Teamtraining: Je team heeft (communicatie)talent!

Teamtraining ‘Je team heeft talent!

Effectief communiceren en samenwerken

Overal waar mensen samenwerken, is communicatie een sleutelwoord. Zeker als je werkt binnen een team heb je goede communicatieve vaardigheden nodig. Spanningen binnen een team uiten zich  vaak het eerst op het communicatieve vlak. Maar welke diepere laag zit er onder? Deze teambuilding gaat daar mee aan de slag door teamleden een persoonlijke ‘gebruiksaanwijzing’ te geven door middel van het LL-communicatieprofiel. Dat biedt inzicht in persoonlijke communicatiestijlen en persoonlijkheden van de teamleden en de daarbij behorende kwaliteiten en hoe de communicatiestijlen verdeeld zijn in het team. Waar zit de kracht van de samenwerking en waar zitten de uitdagingen…. Praktisch en onmiddellijk toepasbaar op persoonlijk vlak én op de samenwerking binnen het team.

Hoofddoelstelling van deze teamtraining

De deelnemers maken kennis met het LL-communicatieprofiel en ontdekken hun persoonlijke profiel met bijbehorende kwaliteiten en begrenzingen. Ook leren ze beeldmerk-communicatietest_metschaduwhoe ze vanuit hun eigen favoriete manier van communiceren de brug kunnen slaan naar de ander en daardoor effectiever samenwerken met de andere teamleden. dat levert een team op dat zich meer verbonden voelt en daardoor beter presteert.

Wat leer je als team?

Je gaat elkaar beter begrijpen. Je krijgt begrip voor het feit dat je teamleden anders communiceren en andere kwaliteiten hebben dan jij. Je leert als team die verschillen waarderen en benutten in de samenwerking.

De deelnemers vullen voor de training online de vragenlijst in waarmee het profiel wordt aangemaakt en krijgen dat vooraf toegezonden.

Meer Weten?

De training kan op maat gemaakt worden als je specifieke vragen hebt. Voor meer informatie bel of mail me! 06-49032213 of jdeleede@sestraselectie.nl

 

 

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone