Training: In balans

Training:  In balans! Voor meer rust en ruimte in je leven.images

Ik voel me opgejaagd! Er zitten te weinig uren in mijn dag.  Hoe hou ik alle ballen in de lucht? Veel mensen worstelen met deze vragen. De verhouding tussen werk en prive groeit soms scheef.  De drukte groeit je boven het hoofd en je energie lekt weg. Je wilt een goede ouder zijn maar ook een goede werknemer. Een goede partner maar ook tijd inruimen voor je vriendschappen. En tijd voor God? Dat schiet er vaak als eerste bij in… Hoe zorg jij dat de balans in je leven niet voortdurend doorslaat naar de verkeerde kant? Dat er ruimte is voor rust en ontspanning. Lichamelijk en geestelijk heb je dat zo nodig!

Herken jij je hierin? Dan is deze training iets voor jou. Ik wil je op weg helpen om te gaan ontdekken wie jij bent, waar het op dit punt misloopt in jouw leven, en hoe je aan de slag kunt gaan om dat te veranderen.

Wat gaan we doen? Je krijgt informatie, we doen opdrachten en oefeningen (gebaseerd op het boek Puur in balans) en wisselen ervaringen uit. Aan het eind van de dag heb jij nieuwe dingen geleerd over jezelf en weet je waar je aan kunt werken.

Data:    3 juni 2015 of op verzoek 

Tijd: van 10.00 -16.30; vanaf 09.30 uur koffie en thee.

Locatie: kantoor SestraSelectie, Koninginneweg 6a te Hilversum

Prijs: 200 euro (incl. BTW voor particulieren, ex BTW voor deelnemers vanuit een bedrijf/organisatie), incl. koffie/thee, lekkere lunch en het boek Puur in Balans! Bedrag bij opgave overmaken  op: NL03 INGB 0682 5692 75, ten name van ModernWorkx BV, onder vermelding van Training Puur in Balans SestraSelectie)
PS. Het is de moeite waard om uit te zoeken of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft waaruit dit soort trainingen kunnen worden betaald…

Aanmelden: jdeleede@sestraselectie.nl

De trainer:

Janneke de Leede is psycholoog, gecertificeerd DISC en LL- trainer en eigenaar van werving- en selectiebureau SestraSelectie. In januari 2014 verscheen bij uitgeverij Kok haar boek Puur in Balans, rust en ruimte in je leven. De training is gebaseerd op dit boek.

 

 

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone