Training: Ken jezelf en vind de baan die bij je past

Training: Ken jezelf en vind de baan die bij je past!

Een training voor vrouwen met een christelijke identiteit die op zoek zijn naar (ander) werk.

SES-Logo-grijs

Op zoek naar een (andere) baan? Dat is in deze tijd niet makkelijk. Je bent niet de enige! Hoe val je op tussen al die werkzoekenden? Hoe zorg je dat jij gezien wordt en dat jouw capaciteiten herkend worden? Het begint bij jou! Belangrijk is dat jij zelf goed weet wat je talenten en kwaliteiten zijn. Wat zit er in je en hoe komt dat eruit? Maar ook: hoe kom je over en straal jij uit wat jouw kracht is en waar je goed in bent. Daar willen we tijdens deze training met jou aan werken.

Wat gaan we doen?

Tijdens het ochtendprogramma krijg je uitleg over het 7LifeLanguages (7LL) communicatieprofiel dat helpt om zicht te krijgen op je belangrijkste communicatiestijl en de daarbij behorende kwaliteiten en talenten. Je krijgt informatie over image, uitstraling en zakelijke omgangsvormen. Na de lunch gaan we aan de slag met een praktische verwerking en krijg je kort persoonlijk stijladvies aan de hand van  zelf meegebrachte kleding. Neem dus een setje kledingstukken mee waarin jij je representatief voelt.

We sluiten af met een verwerkingsopdracht. Aan het eind van de dag heb jij meer geleerd over jezelf en jouw stijl en uitstraling!

Voor wie?  Voor vrouwen met een christelijke identiteit die werk zoeken of van baan willen veranderen of zoeken naar een nieuwe uitdaging

Data: 21 januari 2015 . Dag  van 10.00 -16.30; vanaf 09.45 uur koffie en thee.

 

????????????????????????????????????????

 

Locatie: kantoor SestraSelectie, Koninginneweg 6a te Hilversum

Prijs: 175 euro (incl BTW voor particulieren ex BTW voor bedrijven), incl. koffie/thee, lekkere lunch en uitgebreide werkmap (betalen bij aanmelding op: NL03 INGB 0682 5692 75, ten name van ModernWorkx BV, onder vermelding van Training + datum)

PS. Het is de moeite waard om uit te zoeken of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft waaruit dit soort trainingen kunnen worden betaald…

Aanmeldenjdeleede@sestraselectie.nl

De trainers: Hilde Dragt is imageconsultant. Daarnaast leidt zij de StyleColor Academy, waar alles draait om kleding, make-up, hairstyling en persoonlijk kleur- en stijladvies. Als docent is zij verbonden aan opleidingen tot imageconsultant en hairstyling en visagie.

Janneke de Leede is psycholoog en gecertificeerd 7LL- trainer en eigenaar van werving- en selectiebureau SestraSelectie.

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone