Training: Ontdek jouw talent en bouw aan zelfvertrouwen!

 

‘Ontdek jouw talent, en bouw aan zelfvertrouwen’.

Zelfkennis, zelfvertrouwen en onderhandelingsvaardigheden. Daar lijkt het veel vrouwen aan te ontbreken, zo is gebleken uit loopbaanonderzoek onder christelijke vrouwen. Daarom organiseert SestraSelectie  een training voor ambitieuze vrouwen die op de plek waar zij functioneren invloed willen uitoefenen vanuit hun christelijke geloofsovertuiging.

Herken jij je hierin? Ik wil je helpen je kwaliteiten en talenten te ontdekken en te versterken. Tijdens de training worden concrete tools aangereikt zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan.

Centraal in de training staat het LifeLanguages (KLLP) communicatieprofiel dat helpt om zicht te krijgen op je belangrijkste communicatiestijl en de daarbij behorende kwaliteiten en talenten. Tijdens de training krijg je advies welke stappen nodig zijn om deze talenten tot bloei te laten komen. ’s Middags zal vooral het thema zelfvertrouwen  aan bod komen en staat loopbaancoaching centraal. En natuurlijk is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen!

Aan het eind van de dag heb jij meer geleerd over jezelf en je kwaliteiten en weet je hoe je jouw talenten in beweging kunt zetten!

Datum:  28 mei 2015 . Dag  van 10.00 -16.30; vanaf 09.30 uur koffie en thee.

Locatie: kantoor SestraSelectie, Koninginneweg 6a te Hilversum

Prijs: 200 euro (incl BTW voor particulieren ex BTW voor bedrijven), incl. koffie/thee, lekkere lunch en uitgebreide werkmap en je volledige LifeLanguagesprofiel (betalen bij aanmelding op: NL03 INGB 0682 5692 75, ten name van ModernWorkx BV, onder vermelding van Training  SestraSelectie)

PS. Het is de moeite waard om uit te zoeken of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft waaruit dit soort trainingen kunnen worden betaald…

Aanmelden: jdeleede@sestraselectie.nl

De trainer

Janneke de Leede is psycholoog en gecertificeerd LL- trainer en eigenaar van werving- en selectiebureau SestraSelectie.

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone