Werving & Selectie

Sestra Selectie is een klein en professioneel werving & selectiebureau voor vrouwen ( met een christelijke identiteit) Ik beschik over een uitgebreid kandidatenbestand van vrouwelijke professionals met een christelijke achtergrond . Persoonlijk contact staat voorop. Omdat ik bij inschrijving van elke kandidaat vraag om te investeren in een LifeLanguages communicatieprofiel  heb ik een goed beeld van de kwaliteiten van mijn kandidaten. Ik bemiddel zowel via werving & selectie als via detachering.

Zoek jij werk?

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Wil jij weten waar jouw mogelijkheden liggen? Schrijf je in en word een bekende van Sestra Selectie. Inschrijven bij Sestra Selectie is een investering in je loopbaan!

Eenmalig  betaal je € 175,- Voor dat bedrag bieden wij jou:

  • Een  Life Languages communicatieprofiel  dat inzicht geeft in jouw unieke communicatiestijl en jouw persoonlijkheid

De bespreking van het profiel wordt gecombineerd met een gestructureerd interview waarin jouw wensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.  Mijn werkveld omvat voornamelijk non-profit organisaties, zowel organisaties met een christelijke identiteit als organisaties zonder christelijke identiteit.

Er is ook de mogelijkheid  bij SestraSelectie voor het voeren van een loopbaangesprek.

Ook dan wordt je LifeLanguagesprofiel als uitgangspunt gebruikt om het gesprek te voeren over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. hierin krijg je ook tips en aanwijzingen voor je zoektocht. De kosten voor dit gesprek, dat ongeveer 1,5 uur duurt, zijn € 250 (inclusief BTW voor particulieren, ex BTW als het door de werkgever wordt vergoed)

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in en wordt een bekende van Sestra Selectie!

 

Op zoek naar een geschikte kandidaat?

SestraSelectie kent haar kandidaten. Bijna al mijn kandidaten hebben geïnvesteerd in een communicatie- of gedragsprofiel. Ze weten wat ze willen, wat ze kunnen en wat hen motiveert! Door die uitgebreide selectie vooraf ben ik in staat om snel en zorgvuldig een goede match maken die duurzaam is. Mijn specialisatie? Vrouwelijke kandidaten met een christelijke achtergrond!

Tijdelijk of vaste kracht?

SestraSelectie begeleidt graag de werving en selectie van professionals voor vaste en interim vacatures. Ik lever met name kandidaten op de gebieden van HR & HRD, Zorg & Welzijn, Sales, Marketing, PR en communicatie. De christelijke markt is daarbij mijn specialisatie, zowel wat betreft kandidaten als organisaties.

Ik doe mijn uiterste best om voor u de  juiste kandidaat te vinden. SestraSelectie beschikt over een groot en up to date netwerk. Bel  en informeer  naar de mogelijkheden.

Wervingsmethoden

Ik gebruik de volgende wervingsmethoden:

  • Filesearch: het benaderen van kandidaten uit ons bestand en/of netwerk
  • Mediasearch: het plaatsen van een werving advertentie in traditionele of nieuwe media
  • Directsearch: het actief benaderen van kandidaten die gelet op de organisatie waarin zij werkzaam zijn en/of de functie die zij vervullen een geschikte kandidaat voor uw vacature kunnen zijn (‘Headhunting’ middels ons netwerk en LinkedIn).

SestraSelectie combineert verschillende methoden om zo op een efficiënte wijze het beste resultaat voor onze opdrachtgever te verkrijgen.

Werkwijze en tarieven

In een persoonlijk gesprek zet u uw wensen uit. Ik bespreek met u welke methoden er ingezet worden om een geschikte kandidaat te vinden. Binnen twee weken na ons gesprek laat ik u weten of het gelukt is kandidaten te vinden en bied ik hen aan middels een CV. Dit doen wij schriftelijk, per email. U ontvangt het CV en onze beoordeling en indien gewenst het gedrag- en communicatieprofiel.

Selectiegesprek:     U voert de gesprekken met de kandidaten, indien gewenst kan ik hierbij aanwezig zijn als onafhankelijk adviseur.  Na het gesprek met de  kandidaten neemt u contact op met SestraSelectie om uw eerste bevindingen te delen. Hierop nemen we passende actie. Alles afhankelijk van uw inschatting. Als SestraSelectie voor u de juiste match heeft gemaakt kan de kandidaat bij u in dienst treden of kan zij via Sestra Selectie gedetacheerd worden voor een bepaalde periode.

Fee.  De totale fee van SestraSelectie bedraagt a 15% van het overeengekomen bruto jaarsalaris op full-time basis (inclusief vakantiegeld, bonus en vaste secundaire inkomenscomponenten). Bij tijdelijke contracten naar rato.

No cure no pay!!

Omdat SestraSelectie overtuigd is van haar kunnen brengen wij alleen een fee in rekening mits het contract tussen werkgever en werknemer of tussen SestraSelectie en opdrachtgever getekend is. De tarieven voor detachering zijn maatwerk en kunnen wij u na stap 2 meedelen.

 

 

 

 

 

 

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone