Workshop: Ontdek jouw communicatietalent!

vrouwtjes7LLWorkshop: Ontdek jouw communicatietalent!

Iedereen communiceert, altijd en overal. Maar met de een loopt die communicatie een stuk soepeler dan met de ander… Waar ligt dat nou aan? Waarom voel je je door de ene persoon gelijk begrepen en heb je bij de ander het gevoel dat wat je wilt zeggen helemaal niet overkomt!

Wat zou het handig zijn als je precies wist wat jouw stijl  is als het om communicatie gaat! En wat die stijl zegt over jouw persoonlijkheid. Het 7LifeLanguages communicatieprofiel helpt daarbij en geeft inzicht in de manier waarop je communiceert en helpt je effectiever en met meer plezier met anderen om te gaan.

Het brengt ook in kaart waar je passie, je behoefte en kwaliteiten liggen. En wat levert je dat op? Je leert jezelf beter kennen en gaat zien welke gaven en talenten je hebt en hoe je ze kunt in zetten.

 

Wat gaan we doen?

Ter voorbereiding op deze workshop vul je de online vragenlijst in en ontvang je je volledige profiel. Tijdens de workshop krijg je uitleg over het 7LL profiel en over jouw persoonlijke profiel. Maximaal 6 deelnemers per workshop.

Data:  15 april, 1 mei

Tijd:  9.30-12.30 Inloop vanaf 9.00 met koffie en thee

Locatie: kantoor SestraSelectie, Koninginneweg 6a te Hilversum

Prijs: 135 euro (incl. BTW voor particulieren, ex BTW voor deelnemers vanuit een bedrijf/organisatie), incl. koffie/thee, bij opgave overmaken  op: NL03 INGB 0682 5692 75, ten name van ModernWorkx BV, onder vermelding van workshop 7LL SestraSelectie en de datum)
PS. Het is de moeite waard om uit te zoeken of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft waaruit dit soort trainingen kunnen worden betaald…

Aanmelden: jdeleede@sestraselectie.nl

De trainer:

Janneke de Leede is psycholoog, gecertificeerd DISC en 7LL- trainer en eigenaar van werving- en selectiebureau SestraSelectie. In januari verscheen bij uitgeverij Kok haar boek Puur in Balans, rust en ruimte in je leven. De training is gebaseerd op dit boek.

7LL-communicatieprofiel

Delen? Klik hier:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone